Veelgestelde vragen

Ik heb er een baan naast, is dit iets voor mij?

Ja zeker, toen ik hiermee begon deed ik het ook nog naast mijn huidige baan. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met je huidige werkgever of iemand uit je netwerk te helpen met de job marketing service. Vervolgens heb je een case study en deze kun je laten zien aan andere bedrijven met een personeelstekort. Als jij aan bedrijven kunt bewijzen dat, wat jij doet werkt, d.m.v je case study hebben ze bijna geen reden meer om nee te zeggen. Als je ongeveer 2 vacatures per maand doet kun je al €3000 winst maken. Dit is dus al genoeg om je baan op te zeggen. 2 vacatures verkopen naast je huidige baan is makkelijk te doen als je de kennis van ons traject goed tot je op neemt.

Verdien je er zelf zoveel mee doordat je cursussen verkoopt of maak je zelf ook gebruik van dit model?

In tegenstelling tot veel andere coaches doen wij zelf ook nog daadwerkelijk elke dag wat we aan anderen leren. De markt verandert elke dag, door zelf ook de job marketing service te leveren aan bedrijven blijven we altijd on top of the market en zien we precies wat wel en niet werkt. Dit leren we vervolgens weer aan onze studenten. Socialvacature zorgt momenteel voor 90% van onze inkomsten.

Waarom creëer je meer concurrentie voor jezelf als het zo goed werkt?

Dit doe ik omdat ik de markt wil veranderen en helpen. De wereld gaat van offline naar online, maar de markt van arbeidsbemiddeling blijft zwaar achter. Dit is een enorme branche, maar nog zoveel bedrijven werven hun personeel via verouderde en veel duurdere methodes. Ontzettend veel bedrijven werken nog samen met recruiters en uitzendbureaus om aan personeel te komen, dit is letterlijk soms 10x duurder dan dat bedrijven voor onze service betalen, simpelweg omdat wij gebruik maken van de database van Social Media om de juiste mensen te bereiken.
Op dit moment staan er 22.000 uitzendbureaus en 14.000 recruiters ingeschreven bij de KVK in Nederland. Veel uitzendbureaus hebben honderden mensen in dienst. De meeste mensen hebben geen enkel idee van hoe groot de markt van arbeidsbemiddeling daadwerkelijk is.
Wij gaan de markt veranderen, maar je begrijpt dat wij dit niet alleen kunnen. Daarnaast geloof ik niet meer in het huidige educatie systeem, althans voor mij was dit niet waardoor ik succesvol zou gaan worden en ik weet dat er nog veel meer mensen zijn met enorm veel potentie, maar dit niet kunnen uiten doordat ze gevangen zitten in een verouderd educatie systeem. Het is mijn grootste passie om deze mensen te helpen bij het opstarten van een online business zodat ze meer vrijheid en financiële onafhankelijkheid voor zichzelf kunnen creëren.

Kunnen jullie succes garanderen?

Wij kunnen nooit succes garanderen, want het hangt af van het individu. Als je het traject aanschaft en vervolgens niet de stappen onderneemt die wij zeggen en te vroeg opgeeft ga je uiteraard geen succes behalen. Wel kunnen wij succes garanderen als jij; al onze stappen volgt, aanwezig bent bij onze coaching calls en hier echt voor gaat en niet opgeeft. De markt schreeuwt om personeel en wij hebben een manier gevonden om deze markt te helpen. Deze service is dus één van de makkelijkste services om te verkopen.

Kan ik dit zonder opleiding doen?

Ja, je leert alles wat je moet leren in het traject. Na vmbo-t ben ik gestopt met school, toen ik 21 was ontmoette ik iemand die de wereld rond reisde met zijn laptop, ik was verkocht en wilde dit ook. Sindsdien heb ik mij volledig gestort op online marketing etc. Het heeft mij jaren gekost om dit businessmodel zo te maken en hier zoveel over te weten te komen. Alles wat ik heb geleerd, dat leer ik jou tijdens dit traject. Jij hoeft er dus geen jaren over te doen, maar kunt al binnen 90 dagen op de €10.000 per maand zitten.

Moet ik hiervoor al specifieke ervaring hebben van Facebook ads?

Nee dat hoeft niet. We leren je alles wat je nodig hebt om deze campagnes succesvol op te zetten. We leren je letterlijk stap voor stap alles wat je moet aanklikken en voltooien om je campagnes online te krijgen. Daarnaast kijken we in de coachings mee naar je campagnes en krijg je inzicht in onze best presterende campagnes.
Zo kun je er zeker van zijn dat je resultaat gaat behalen voor je klanten.
Ik durf met zekerheid te zeggen dat wij op dit moment de beste job marketeers zijn van Nederland, als ons het niet lukt dan lukt niemand het!

Zijn er naast jullie programma kosten die ik moet maken voor dit concept?

Je zal pas kosten hoeven te maken voor software als je je eerste klant binnen hebt. Dit zal de eerste keer rond de 10% van je omzet zijn en deze software kun je daarna voor alle klanten gebruiken.

Hoe werkt jullie programma?

Het programma bestaat uit 2 online cursussen die je kunt kijken waar en wanneer jij wilt.
1. De Job Marketing Academy; in deze cursus leer je alles over de Facebook/Instagram campagnes, de sollicitatie funnels en over het optimaliseren van de campagnes voor het beste resultaat.
2. De job Marketing Agency Masterclass; in deze cursus leer je alles over hoe je je job marketing agency opzet, hoe je de juiste klanten vindt, hoe je de sales calls doet enzovoort.
Daarnaast bieden we de eerste 60 dagen onbeperkt coaching calls aan om succes te garanderen aan studenten die hier serieus mee aan de slag gaan. Wij zijn hier al erg succesvol in geworden. Dus hoe zou jij hier niet succesvol in kunnen worden als je onze kennis en persoonlijke hulp tot je beschikking hebt?

Hoelang heb ik toegang?

Je hebt voor altijd toegang tot het programma, de onbeperkte coaching calls die je kan inplannen zijn voor 60 dagen.

Hoe snel zie ik resultaat?

Dit is van verschillende factoren afhankelijk. Mijn students hebben tot nu toe allemaal in hun eerste maand al resultaat gezien in de vorm van klanten.

Ik ben startend, is dit iets voor mij?

Zeker weten, je gaat hier alles leren over een service waar momenteel ontzettend veel vraag naar is. Volgens experts is met dit concept de grootste kans om in 2022 je business succesvol te starten.
Daarnaast leer je alles over Facebook en Instagram advertenties en deze kennis is enorm waardevol. De wereld gaat van offline naar online en bedrijven zullen altijd nieuwe klanten en nieuw personeel nodig hebben. Met jouw kennis over online marketing zal je dus altijd bedrijven van dienst kunnen zijn.

Waarom is dit concept beter dan dropshippen, bol.com, of een normale agency?

Omdat je een werkelijk urgent probleem oplost en er nog super weinig concurrentie is op dit moment. Er zijn al zoveel dropshippers en bol verkopers dat heel veel mensen er al vanaf weten en veel van deze ondernemers zijn alleen maar op prijs aan het concurreren.
Van normale agencies zijn er al 26.370 op dit moment in Nederland. De meeste van deze bureaus zijn generalisten, denken overal goed in te zijn. Ze doen bijvoorbeeld webdesign, linkedin ads, Facebook/Instagram ads, Google, Snapchat, Tiktok, reclame flyers etc. maar in mijn ogen kun je nooit overal goed in zijn. Wij specialiseren ons daadwerkelijk alleen in job marketing via Facebook en Instagram. Veel meer focus dus.
Andere agencies lossen vaak geen urgent (pijn) probleem op waardoor het erg lastig is voor ze om klanten te vinden, ze verkopen als het ware een luxe en lossen geen probleem op.
Met een job marketing agency los je oprecht een enorm probleem/pijnpunt op voor een bedrijf. Zonder personeel kan een bedrijf niet functioneren en al helemaal niet verder groeien + het andere personeel gaat zeuren en zo kan ik nog wel 10 dingen opnoemen waarom een personeelsprobleem een enorm probleem is voor een bedrijf.
Onze service is dus veel makkelijker te verkopen. Ook als je eenmaal al binnen bij een bedrijf bent, doordat je deze succesvol je service geleverd hebt, win je sneller het vertrouwen om ze daarna ook nog te helpen.

Krijg ik persoonlijke begeleiding?

Zeker. Je kan 60 dagen lang onbeperkte 1-op-1 coaching calls inplannen en daarna hou je toegang tot een community waarin je al je vragen kan stellen aan ons.

Wat zit er in jullie aanbod?

1. Job Marketing Academy
2. Job Marketing Agency Masterclass
3. Onbeperkt privé coaching voor 60 dagen
4. Community