Job marketing agency masterclass compleet traject

Job Marketing Agency Masterclass Compleet Traject

  • Alles over hoe je jouw online job marketing agency kunt opstarten en opschalen (11 modules, 43 lessen)
  • Alles over de job marketing methode (8 modules, 42 lessen)
  • Alles over de opvolging van sollicitanten (8 modules, 41 lessen)
  • 2 keer per week groepscoaching
  • Discord community

Dit is wat je direct krijgt

Job marketing agency

De Job Marketing Agency cursus is speciaal ontworpen om jou alle benodigde kennis te geven. Met 11 modules en 45 lessen leer je stap voor stap hoe je jouw eigen agency kunt opzetten en laten groeien.

In deze cursus ontdek je onder andere hoe je een winstgevende niche kunt vinden, effectieve outreach kunt doen naar bedrijven, de structuur van jouw agency kunt bepalen, en hoe je kunt opschalen voor succes. Daarnaast leer je ook hoe je klantcontact op een effectieve manier kunt onderhouden.

Niet alleen krijg je toegang tot waardevolle kennis, maar we voorzien je ook van contracten, algemene voorwaarden en een privacy policy. Zo ben je volledig voorbereid om jouw agency succesvol op te starten en klanten aan te trekken.

Job marketing academy

In de Job Marketing Academy leren we mensen alles over het adverteren van vacatures op Facebook en Instagram. Met 8 modules en 41 lessen behandelen we elk aspect grondig. We geven uitgebreide instructies van A tot Z, zodat de deelnemers succesvolle job marketingcampagnes kunnen opzetten voor bedrijven en sollicitanten kunnen aantrekken. We behandelen onderwerpen zoals ontwerpen, copywriting, doelgroep targeting en nog veel meer. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan sollicitatiefunnels en leren we de deelnemers hoe ze deze kunnen opzetten. Op die manier stappen we af van traditionele cv's en werken we met sollicitatiefunnels, wat resulteert in een veel groter aantal sollicitanten.

Recruitment

In onze recruitment cursus leer je alles wat je moet weten om de opvolging van sollicitanten voor bedrijven op professionele wijze uit handen te nemen. Met 8 modules en 41 lessen bieden we een stapsgewijze gids om de opvolging effectief en overzichtelijk te kunnen uitvoeren, zonder gebruik te maken van dure software. We voorzien je van alle benodigdheden om dit op een succesvolle manier te kunnen doen.
Een goede opvolging van sollicitanten is essentieel, omdat een gebrekkige opvolging kan leiden tot het missen van waardevolle potentiële nieuwe medewerkers. Veel bedrijven hebben echter niet voldoende tijd en focus om dit goed te kunnen doen. Daarom bieden wij de oplossing met onze service.
Voor de opvolging van sollicitanten hanteren wij een vergoeding van 15-20% van het bruto jaarsalaris voor elke succesvolle plaatsing, plus 8% van het vakantiegeld. Als voorbeeld, stel dat een administratief medewerker een bruto jaarsalaris heeft van €40.000 en wij rekenen 20% plus 8% vakantiegeld, dan bedraagt onze vergoeding €8.000 plus 8% van €40.000, wat neerkomt op €3.200. In totaal ontvangen we dus €8.000 + €3.200 = €11.200. Deze vergoeding is volledig winstgevend, gezien bedrijven ook al een opstartvergoeding betalen van €1.500-€2.000. In de opstartvergoeding zijn de kosten voor advertenties, software en uitbestedingswerkzaamheden verwerkt.
Met onze expertise en jouw inzet zorgen we ervoor dat je een winstgevend resultaat behaalt, terwijl bedrijven profiteren van een professionele en efficiënte opvolging van sollicitanten.

Meet & Greet

Stephen en Danny nodigen je van harte uit voor een exclusieve meet-and-greet bij het kantoor in het prachtige Katwijk aan Zee! Stephen is de oprichter van Socialvacature, terwijl Danny op dit moment mede-eigenaar is van Socialvacature en verantwoordelijk is voor interne zaken bij het bedrijf. Deze gelegenheid is dé kans om ons te ontmoeten, maar vooral ook om jou beter te leren kennen en te ontdekken wat jouw doelen zijn.

Tijdens deze informele ontmoeting staan Stephen en Danny klaar om al jouw vragen te beantwoorden en waardevol advies te geven. Samen zullen we brainstormen over een eerste plan van aanpak, zodat je direct weet waar je kunt beginnen.

Groepscoaching

Ook bieden Stephen en Danny twee keer per week groepscoaching aan. De groepscoachingssessies vinden plaats op elke maandag en woensdag om 20:00 uur. Tijdens deze waardevolle sessies krijg je de kans om al jouw vragen te stellen en te profiteren van de vragen die gesteld worden door andere enthousiaste deelnemers.

Naast het beantwoorden van jouw vragen, bespreken we ook de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Het is een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven en jouw kennis te vergroten. Bovendien wordt je onderdeel van een hechte groep waarin je ervaringen kunt delen en van elkaar kunt leren.

Als je niet aanwezig kunt zijn tijdens de groepscoaching, wees gerust! We nemen de coaching calls op, zodat je ze altijd kunt terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Discord community

Je wordt ook lid van de job marketing agency masterclass community. Binnen deze community kun je 24/7 communiceren met alle andere 130+ deelnemers van de job marketing agency masterclass. Voor elk onderwerp is er een aparte chatgroep beschikbaar.

Binnen deze community worden dagelijks nieuwe ontwikkelingen besproken en kunnen vragen gesteld worden. We werken allemaal samen om succesvolle job marketeers te worden. Daarnaast bespreken we individuele doelen en houden we elkaar verantwoordelijk.

Wat andere deelnemers zeggen over de job marketing agency masterclass:

"Hoe Max 70+ campagnes draaide in zijn eerste jaar met zijn job marketing agency".
Hoe Jorrit 5 extra plaatsingen maakte in zijn eerste 2 maanden met job marketing/recruitment.
Hoe Jorrit 5 extra plaatsingen maakte in zijn eerste 2 maanden met job marketing/recruitment.
Hoe Franke binnen 4 maanden meer verdiende met zijn Job Marketing Agency dan met zijn huidige baan.
Hoe Franke binnen 4 maanden meer verdiende met zijn Job Marketing Agency dan met zijn huidige baan.

Enorm schaalbaar en winstgevend

Doordat klanten zelf de advertentiekosten betalen aan Facebook & Instagram, ben je alleen kosten kwijt aan het werk dat je uitbesteedt. Je past voor elk bedrijf vrijwel hetzelfde concept toe, waardoor elk onderdeel gemakkelijk uit te besteden is. Op die manier kun je als het ware een geautomatiseerd systeem creëren voor je bureau, waardoor je niet meer binnen je bedrijf werkt, maar aan je bedrijf.

Ook bekend van:

null


null


Over Stephen van der Meij

Stephen is sinds 2018 actief bezig met het vermarkten van vacatures op Social Media. In de afgelopen 3 jaar heeft hij met zijn eigen job marketing agency Socialvacature meer dan 300 bedrijven tienduizenden euro's recruitment kosten bespaart en honderden vacatures weten te vervullen, overal ter wereld door middel van zijn unieke bewezen job marketing concept.


Stephen zijn passie is om zoveel mogelijk bedrijven te helpen met dit concept en om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëeren van een online inkomen door middel van hun eigen online job marketing agency.

Over Stephen van der Meij

Stephen is sinds 2018 actief bezig met het vermarkten van vacatures op Social Media. In de afgelopen 3 jaar heeft hij met zijn eigen job marketing agency Socialvacature meer dan 300 bedrijven tienduizenden euro's recruitment kosten bespaart en honderden vacatures weten te vervullen, overal ter wereld door middel van zijn unieke bewezen job marketing concept.


Stephen zijn passie is om zoveel mogelijk bedrijven te helpen met dit concept en om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëeren van een online inkomen door middel van hun eigen online job marketing agency.

null


Ben jij de aanpak die de arbeidsmarkt zoekt?

"Door vergrijzing, ontgroening, een toenemend aantal banen, minder werkzoekenden en een kwalitatieve mismatch staat de arbeidsmarkt onder spanning en zal de krapte in een aantal sectoren zoals zorg, techniek, ICT en bouw structureel zijn. Dit vraagt om een andere aanpak van de arbeidsmarkt"


Bron: Het AD

4+ jaar

Expert in job marketing

350+

Bedrijven geholpen

10.000+

Sollicitaties gegenereerd

Ben je al klaar om jouw eigen job marketing agency te runnen?