Missie

Bij ons draait alles om het transformeren van de arbeidsmarkt. Onze missie is simpel maar ambitieus: zoveel mogelijk mensen helpen bij het opzetten van hun eigen job marketing agency, waarmee ze een online inkomen creëren via het concept van Socialvacature - wervingscampagnes via Social Media. Op deze manier kunnen we tegelijkertijd nog meer bedrijven helpen bij het vinden van de juiste kandidaten via het concept van Socialvacature.


Met het concept van Socialvacature zijn we daar waar de mensen zijn: op Social Media. Hiermee kunnen we ons focussen op bijna 100% van de arbeidsmarkt en zelfs mensen bereiken die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. We willen het gat in de markt van arbeidsbemiddeling opvullen door bedrijven bewust te maken van de voordelen van het gebruik van Social Media in hun wervingsproces. Onze ambitie is om het job marketing concept wereldwijd te verspreiden en samen de arbeidsmarkt te transformeren.


Met Socialvacature kunnen wij nooit alle bedrijven wereldwijd helpen met dit concept. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze kennis over dit businessmodel te gaan delen. In plaats van heel veel bedrijven half te helpen, investeren wij liever in duurzame relaties met onze partners. Door onze kennis en ervaring te delen met alle studenten, willen we samen de markt van arbeidsbemiddeling van offline naar online brengen. We geloven dat we samen de kracht hebben om de arbeidsmarkt te transformeren en het concept van Socialvacature wereldwijd te verspreiden.


Onze missie is meer dan alleen een ambitieus doel. Het is onze roeping en onze passie. Samen werken we aan een wereld waarin werkzoekenden hun droombaan vinden en bedrijven de beste kandidaten aannemen. Sluit je bij ons aan en laten we de arbeidsmarkt samen transformeren!

Visie

Welkom bij onze visie voor de toekomst van arbeidsbemiddeling. Wij zien een wereld waarin het vinden van werk of de juiste kandidaat geen onnodig tijdrovend en inefficiënt proces meer is. In plaats daarvan wordt het een naadloze en geautomatiseerde ervaring die zowel werkgevers als kandidaten ten goede komt.


Wij geloven dat de sleutel tot het realiseren van deze visie ligt in het delen van onze kennis en ervaring met anderen. We willen samenwerken met studenten die willen leren hoe ze hun eigen Job Marketing Agency kunnen opzetten, en zo bijdragen aan het transformeren van de arbeidsmarkt in Nederland en België. Door samen te werken en ideeën te delen, kunnen we meer plaatsingen realiseren en elkaar vooruit helpen.


Onze community, de Job Marketing Agency Masterclass, is hierbij essentieel. Hier vinden leden niet alleen alle cursussen die ze nodig hebben om hun eigen bedrijf te starten, maar ook een waardevol netwerk van gelijkgestemden om mee samen te werken. We streven ernaar om de meest waardevolle en actieve community te worden in Nederland & België, waarin we allemaal samenwerken aan een betere toekomst voor werkgevers, werknemers en de hele maatschappij.


We geloven ook dat door samen te werken, we nieuwe business kunnen genereren en kandidaten nog sneller kunnen plaatsen bij onze klanten. Daarom streven we ernaar om te werken met één software, waardoor alle samenwerkingen en processen naadloos in elkaar overlopen.


Onze visie is ambitieus, maar we zijn vastberaden om deze te realiseren. We geloven dat door samen te werken en onze kennis te delen, we de arbeidsmarkt kunnen transformeren naar een betere en efficiëntere versie van zichzelf.